Van levensmoe naar levenslust, een persoonlijk gedeeld verhaal…

Een lange weg...
 
Dinsdag over een week begin ik met mijn opleiding 'Systeemondersteuning in de verslavingsproblematiek' en ik kan niet anders zeggen dat ik daar heel veel zin in heb! Na een langdurige verslaving van 20 jaar heb ik vorig jaar in mei besloten om het helemaal anders te doen. Mijn leven liep op een doodlopend spoor en 't levensmoe zijn groeide met de week. Na een opname, goede nazorg en alle tools die ik mee heb gekregen, kan ik nu zeggen dat ik een zeer gelukkig leven leidt. Hier had ik 9 maanden geleden nooit van kunnen dromen. Ik ben een ander mens geworden. Van levensmoe naar levenslust! 
 
In aanloop naar de studie heb ik vijf Recovery counseling gesprekken gehad met Arina de Groot-Lakerveld. Deze gesprekken hebben er mede voor gezorgd dat ik nog steeds kalm en clean ben. Iets waar ik haar en Ik-Fullness heel erg dankbaar voor ben! De maandelijkse skype gesprekken met mevrouw de Groot-Lakerveld gaven mij veel bevestigingen en met name heel veel nieuwe inzichten. Ze gaf me een andere kijk op verschillende soorten situaties, waardoor ik nog beter in mijn proces ben gaan zitten. Mijn zelfkennis is gegroeid en de motivatie om straks aan de studie te beginnen heeft nog sterkere vormen aangenomen. Ik ben er helemaal klaar voor! 
 
Bij deze wil ik Ik-Fullness & met name Arina de Groot-Lakerveld hartelijk bedanken voor de tijd, wijsheid en kracht die ze mij heeft gegeven. Mijn dankbaarheid is groot! Stef Hagedoorn

Mensen zoals jij&ik verdienen allemaal kansen in deze  wereld. Jij bepaalt je weg en je keuzes, hoe moeilijk soms...
Wanner zie jij jouw kans en pak je hem met beide handen vast?
Onze opleiding is voor alle naasten. Mensen in herstel van wat dan ook bij verslavingsproblematiek. Dus ook de naasten die afhankelijk/verslaafd zijn aan het zorgen voor de ander.
Door samen de opleiding te volgen ontstaat begrip en acceptatie en gebeuren er mooie dingen ook op het gebied van stigma.
Dank je wel Stef voor je mooie woorden. Ik ben dankbaar dat ik er voor jou mocht zijn.

Zo kunnen we gezamenlijk een steentje van verandering in de rivier gooien....

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

%d bloggers liken dit: