Ondersteuningsworkshops

Iemand met verslaving is nooit de enige met het probleem. Een verslaving heeft altijd grote invloed op alle mensen in de directe omgeving. Denk aan ouders, partners, kinderen, broers en zussen, vrienden of vriendinnen. Vaak gaat de hulp vooral naar degene met de verslaving en is er binnen een hulptraject weinig aandacht voor juist deze mensen, voor u dus.

!K-Fullness organiseert in het hele land ondersteuningsworkshops en inloopbijeenkomsten om juist iedereen in de omgeving van iemand met een verslaving juist extra te helpen en begeleiden. Door de workshops in het hele leert u mensen kennen die met hetzelfde omgaan als u in uw leven. Dit lotgenotencontact alleen al kan waardevol zijn.

Samen met een ervaren workshopleider gaan we als groep elkaar helpen. Door verhalen te vertellen, een luisterend oor te bieden, maar ook door heel praktisch vaardigheden aan te leren zodat u sterker in uw schoenen komt te staan, maar ook gezien en gehoord wordt.

Voor wie?

• Partners, kinderen (16+), familie, vrienden, collega’s die durven te kiezen voor zichzelf en voor zijn/haar naaste.
• Naasten die niet meer weten wat ze moeten doen en zelf ook wat ondersteuning kunnen gebruiken.
• Naasten in herstel die zichzelf bv afvragen: 'Hoe ga ik weer respectvol om met mijn dierbare(n)'? Hoe herstel ik het vertrouwen? ‘Hoe maak ik mijn verhaal bespreekbaar?

Gedeelde smart is halve smart is waar. Door ervaringen te delen en herkenning bij anderen te vinden, kunt u het gevoel krijgen er weer even tegen te kunnen. Laat ons uw verhaal horen en zoek steun bij anderen die in dezelfde situatie zitten.

Wilt u meedoen met een van onze ondersteuningsworkshops? U kunt zich hiervoor aanmelden. 
We vragen soms een bijdrage van 5 euro per workshop, zodat wij voor een locatie en koffie en thee kunnen zorgen.

Waar moet ik zijn?

Middelharnis, elke 3e maandagavond inloop 19.30 u tot 21.30 u.

Adres: Doetichemsestraat 27, Middelharnis

Deze groep wordt georganiseerd  in samenwerking met de Moedige Moeders Goeree Overflakkee.

Haarlem, elke laatste vrijdagochtend van 09.30u. tot 11.30u.

Adres: Hof 20-Begijnhof 20

Deze groep wordt georganiseerd door Jurre Bosch van Quantum Coaching

Tilburg/Goirle, avondgroep van 19.30 uur tot 21.00 uur op woensdag (datums op aanvraag)

Adres: in Bergstraat 98-1 Goirle

Deze groep wordt georganiseerd door Mirrian Smits Yo-MismoMiddelburg, elke laatste maandag van de maand inloop van 14.00 u tot 16.00u.
Adres: in Zelfregiecentrum Middelburg, Oranjelaan 17-19, Middelburg Weert, elke 1e dinsdag van de maand inloop van 13.00 u tot 15.00 u.
Adres: inloop in Zelfregiecentrum Weert, Roermondseweg 64, Weert

%d bloggers liken dit: