Referenties & ervaringen

Ervaring van een moeder (06-02-2013)
Lieve Arina,
Van harte gefeliciteerd met de start van !K-FULLNESS!
Graag wil ik vermelden dat ik nog dagelijks profijt heeft van het doorlopen van de tools.
Ik stel beter mijn grenzen, dit geeft een goed gevoel en ik ben daardoor beter bestand wat er op mijn pad komt. Ik heb het gevoel dat ik niet meer meedoe met de verslaving van mijn zoon.  Door de tools en de gesprekken,  met jou en met moedige moeders, heb ik veel steun ervaren en vooral het besef om door te gaan met mijn leven. Er is in een beter contact ontstaan en er zijn duidelijke afspraken gemaakt. Heel veel liefs en dank voor alles, Reina.

Ervaring 02-03-2014appvisual-kies
Een reis, een belevenis………..een IK-reis. Na enkele jaren geleden een burn-out te hebben gehad , weer opgekrabbeld en weer meedraaiend in de maatschappij maar toch.....er bleef iets zitten....iets waar ik niet de vinger op kon leggen. Waar tobde ik nog mee? In Juni 2013 kwam ik in gesprek met Arina......ze vertelde me over haar tools. Ik besloot ermee te gaan werken, de beste beslissing sinds jaaaaren. Aan de hand van de tools d.m.v. vragen wordt je aan het denken gezet en schets je eigenlijk je eigen leven, zo ook waar je ( nog ) tegen aan loopt.
Dit is heel confronterend soms en verklaard vaak heel veel. Je maakt deze reis niet alleen maar met steun van een deskundige , bij mij Arina.
Er waren onderdelen in de tools waar ik niet uit kwam, vaak met  1 zin / aanwijzing wist Arina mij weer op het goede spoor te zetten. De gehele reis zit in een  toolbox en na verloop van tijd heb je je eigen “ naslagwerk”/ biografie. Na afronding van de reis ben ik weer “ sterk” geworden en heb een grote beslissing genomen die mijn leven weer nieuwe impulsen geeft.
Ik ben tot op de dag van vandaag nog steeds Arina heel dankbaar dat zij mij de inzichten heeft gegeven om mijzelf terug te vinden. Heb ik een terugslag , zoals een ieder wel eens een mindere dag heeft....een foolness momentje....... dan pak ik de toolbox , lees het nog eens over...........echt na  een poosje doe ik hem weer met een glimlach dicht........ik ben weer sterk......ik ben weer  IK-FULLNESS.... Elke vrouw geniet van een wellnessdag in een kuuroord, dit is een wellnesskuur voor je innerlijk. Arina en IK-fullness .....BEDANKT! Ineke

Referentie van Harald Feller Stichting Coke van jou (2011)
Arina is een zeer gewaardeerde collega. Een betrokken en harde werker, met een creatieve geest. Arina blinkt uit in het succesvol samenwerken, delen van ideeën en uitwerken van plannen. Haar empathisch vermogen maakt het mogelijk om tot veel cliënten door te dringen en stappen te zetten. Dit hebben we duidelijk gemerkt op de Open Dagen waar Arina ons heeft ondersteund. Het leiden van groepsgesprekken en de 1 op 1 consulten zijn taken die we graag aan haar toe bedelen. Stichting Coke van Jou maakt graag gebruik van de diensten van Arina. Mede dankzij haar ervaring en professionaliteit willen we haar vaker inzetten voor de diverse activiteiten van Stichting Coke van Jou. Hopelijk kan CvJ de komende jaren regelmatig een beroep doen op haar expertise.

Ervaring !K-fullness toolbox 19-02-2013
Voor anderhalf jaar terug vertelde Arina mij over Ik-Foollnes en deze methode sprak mij direct aan. De wijze waarmee het aangeboden wordt/werd was prettig omdat de vragen en/of opdrachten goed  waren te doen en te beantwoorden. Door deze methode kon/kan IK mijzelf weer vinden. Daarbij is het een werkstuk geworden wat je soms nog eens terug kunt lezen en zien wat IK heb bereikt in die periode. Elly

Referentie van Marion de Wit van Perspectief Counselling en CZP
N.a.v. Open dag Coke van jou te Breda 05-11-2011
Het was fijn te zien hoe je als mens bent gegroeid in je moederschap en je eigen privé leven. Daarnaast heb ik me verwonderd over je professionaliteit en warmte naar de hulp vragende mensen tijdens deze open dag. Je manier van spreken tijdens het kringgesprek was openhartig, gelijkwaardig en respectvol. Je nadruk ligt op het gevoel en je zelf aanvaarden zoals je bent. Je kwam met persoonlijke voorbeelden, zodat anderen zich bevestigd en minder eenzaam voelde. Met een lach probeerde je het zwaarwegende onderwerp te verlichten en de druk bij mensen weg te halen. Toch schemerde duidelijk de emoties en diepere gedachten achter je woorden door. Je luisterde intensief, gaf goede feedback en stelde open en oprechte vragen. Je bezit daarmee de ‘gave’ mensen aan het denken te zetten, maar laat ze niet in onzekerheid over de antwoorden. Je gaf op een gelijkwaardige en zachtaardige manier tips en handvatten mee, die voor jou zelf gewerkt hadden, zodat anderen die konden gebruiken. Ik heb respect voor jou zijn als mens, vrouw, moeder en counsellor/coach. Ik ben blij te zien hoe je je nog verder hebt ontwikkeld en ben trots op het feit dat ik je deze referentie mag aanreiken en zo op deze manier mijn respect voor jou mag uiten.

 

 

 

%d bloggers liken dit: