Ben jij hulpverlener?

Systeemondersteuners gezocht!

Langzaam ben ik aan het groeien als bedrijf, professional en ook als mens.
Juist met collega's zoek ik de verbinding met professionals om jonge en- oudere mensen in herstel de kans geven zich verder te ontwikkelen. Door ze op te leiden als aankomend systeemondersteuner bijvoorbeeld. Maar ook zoek ik oud collega's die hun kennis  weer willen inzetten en verdiepen en zich willen inzetten bij begeleiding.

Ik heb ook collega's nodig om naast behandeltrajecten het stigma op verslavingsproblematiek aan te pakken in de maatschappij. Daar bied ik je de HOP methodiek voor aan. Een training om op een veilige manier mensen helpen hun herstel verhaal te delen. Een evedence based methodiek, naar Nederland is gehaald door
Samen Sterk zonder Stigma.
Zelfstigma komt veel voor bij behandelaren!
Durf jij het gesprek aan?

Ben je gediplomeerd therapeut, counselor, coach of trainer?
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je je inzetten voor mensen met verslavingsproblematiek in je praktijk?
!K-Fullness bied je producten zoals de codependency toolbox, het !Kiesspel 2.0 gebaseerd op afhankelijkheid én de !Kapp om je praktijk mee uit te breiden.

De opleiding Systeemondersteuner kan een nieuwe start en een begin zijn om je bij ons aan te sluiten!  Wij begeleiden je tijdens het hele traject  zodat het opstarten van een ondersteuningsworkshop tot de mogelijkheden behoort.

 

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: